Paast +

Lisaks retseptide ja muu köögivärgi kõrvale tahaks teemaks võtta ka paastu. Seda miks paast hea on või mingeid selgitusi ei viitsi ma kirja panna. Igatahes tegin teist korda, kolm päeva ja neljanda päeva hommikul maitsesid Triinu tehtud pannkoogid ja ta ema sügavkülmast näpatud vaarika toormoos nagu elu parimad asjad. Ja lõppu veel Kersti kook ka bonusroundiks.
Süüa pole prakt poolteist nädalat teinud, kas siis väljas käinud või paastunud. Välja arvatud puder hommikuti ja jäätisekokteilid + isa tehtud kukeseenekaste üks õhtu.
Igatahes jõuan selleni, miks ma läppari puhkuse ajal lahti tegin - mõned asjad tuleb seoses söögiga üles kirjutada.
1) Kukeseeni tuleb varuda ja sügavkülmutada / või ja tilliga praadida ja purki toppida ja lihtsalt külmkappi.
2) Kui järgmine kord muna ja jahuga kala paneerid, siis väga hästi sobib sinna pärast pealeraputamiseks hästi väikse diameetriga must kalamari.
3) Rakvere Aqva Mezzo restoran ja selle peakokk Ave Jääger on väga tasemel. Hinnad on muidugi kirved, kahekesi läeb 6-700 EEK min. Üldse on Aqva värk, veekeskus, hotellitoad, teenindus, SPA (nägin isegi pilusilmseid massööre) - kõik väga tasemel.

Comments

Popular posts from this blog

Sea sisefilee fooliumis brändiga

Katsetame ahju (kaelakarbonaad)

Kalasalat