Sea sisefilee fooliumis brändiga

Mariin ja Triin tegid ükspäev ahjus kanafileed karriga, nii et keerasid fileetükid fooliumisse. See jättis liha mahlaseks ja mõnusaks. Mõtlesin samamoodi talitaga sea sisefileega, kuna see jääb ahjus tavaliselt kuivaks. Jõhkralt hea tuli. Mässisin lihatükid fooliumisse ja igaühte maitsestasin erinevate asjadega, aga brändi oma tuli minuarust kõige parem. Selle valmistusviisi juures võib vabalt fantaasial lennata lasta - seened, pähklid, chilly, ürdid, misiganes meeldib. Panen siia brändiga retsepti.

Vaja läheb:
1kg sea sisefileed
1 sibul
3 küünt küüslauku
1 porgand
brändit
sool, pipar, chilly

Lõika sibul rõngasteks, haki küüslauk ja porgand.
Pese ja kuivata fileed ja lõika ca 20cm tükkideks (keskmine filee umbes filee kolmeks). Pruunista korralikult pannil.


Võta paraja suurusega fooliumitükid , aseta neile liha , maitseta, lisa ka sibularõngad, porgand ja küüslauk.

Lõpuks vala tükile veidi brändit ja mässi foolium kokku. Pane tunniks ahju 160 kraadi juurde.


Lisandiks tegin ahjus kauboikartuleid (ehk siis koorega sektoreid) koos porgandi, tilli ja sibulaga.
Kõik küpsetuspaberile kokku ja triibuta peale veidi oliivõli + sool ja pipar (Y) ja ahju 45 mindiks.

Comments

Popular posts from this blog

Katsetame ahju (kaelakarbonaad)

Kalasalat