Kanafilee mango-karriga + seenekaste rosmariiniga + keedukartul
Triin ei viitsind pannkooke teha ja lendasime turgu. Sügis hakkab tulema. Turg on paksult rahvast täis. Kõike on saada. Mustikaid, põldmarju,arbuuse, ploome, seeni, midaiganes. Tikreid aint ei olnud. Võtsime kõike.
Otsustasin teha siis Titles olnud asjad. Kana sai veidi toores, aga kaste megahea. Kartulikeetmisega vist ei anna eriti mööda panna.
Vaja läheb:
2 kanafileed
4-5 kartulit
300g kukeseeni
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 kohvikoor
rosmariini
mangokarrit (või muud karrit)
soola
pipart
oliiviõli
Kartulite keetmine
Koori kartulid ja pese. Pane vesi keema ja kartulid sinna kohe sisse. 1spl soola ja keera tuli suhteliselt väikseks, aga nii, et vesi keeks. Kartulid keevad ca 15-30 minutit, oleneb. Proovi vahepeal kahvliga, kui normaalselt sisse läheb siis on valmo. Kurna ja pane korraks veel tulele, et vesi ära auraks.
Kanafilee
Pese, kuivata ja puhasta kanafilee ja lõika kolmeks ribaks. Aja pann hästi kuumaks ja pane sinna oliiviõli. Pruunista filee ühelt poolt, raputa pruunistunud poolele veidi soola ja mangokarrit. Teise poolega tee sama. Kui fileed valmis, tõsta nad kaussi ja soojusta.
Kaste
Puhasta kukeseened ja prae õlis 5-10 minutit, kuni vedelik on väljas ja aurustunud. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ja pruunista. Maitsesta. Lõpuks keera tuli maha ja lisa koor, lase keema ja sega.
Ongi olemas.
Otsustasin teha siis Titles olnud asjad. Kana sai veidi toores, aga kaste megahea. Kartulikeetmisega vist ei anna eriti mööda panna.
Vaja läheb:
2 kanafileed
4-5 kartulit
300g kukeseeni
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 kohvikoor
rosmariini
mangokarrit (või muud karrit)
soola
pipart
oliiviõli
Kartulite keetmine
Koori kartulid ja pese. Pane vesi keema ja kartulid sinna kohe sisse. 1spl soola ja keera tuli suhteliselt väikseks, aga nii, et vesi keeks. Kartulid keevad ca 15-30 minutit, oleneb. Proovi vahepeal kahvliga, kui normaalselt sisse läheb siis on valmo. Kurna ja pane korraks veel tulele, et vesi ära auraks.
Kanafilee
Pese, kuivata ja puhasta kanafilee ja lõika kolmeks ribaks. Aja pann hästi kuumaks ja pane sinna oliiviõli. Pruunista filee ühelt poolt, raputa pruunistunud poolele veidi soola ja mangokarrit. Teise poolega tee sama. Kui fileed valmis, tõsta nad kaussi ja soojusta.
Kaste
Puhasta kukeseened ja prae õlis 5-10 minutit, kuni vedelik on väljas ja aurustunud. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ja pruunista. Maitsesta. Lõpuks keera tuli maha ja lisa koor, lase keema ja sega.
Ongi olemas.
Kas sa ise mõtled välja ja katsetad erinevaid asju?
ReplyDeleteEi jõua ära oodata, millal ma teile külla saan tulla jälle :)