Soe kanasalat brie juustuga
Olen seda mitu korda Werneris söönud, selles kahvliga sonkinud ja asja olemusele pihta üritanud saada. Iga kord on muidugi salat olnud veidi erinev - oleneb kokast ja sellest, kuidas tal päev läinud on. Ühesõnaga otsustasin seda järgi teha. Paprikat seal sees polnud ja puudu on retseptist ka mingi pruun müstiline kaste, mida Werneri kokad lahkelt igale poole mulistavad, aga mille koostisosadele ma veel pihta pole saanud. Aga see on ainult aja küsimus.
Retsept on ühele.
Vaja läheb:
1 kanafilee
30g brie juustu (neljandik väiksest kettast), lõika viieks
1 porgand
1 väike kurk
4 kirsstomatit
3 salatilehte (ma kasutasin frillicet)
pool punast paprikat
pool pirni
Haki või riivi porgand peeneteks pulkadeks, samuti haki pirn ja paprika.
Lõika kanafilee kuubikuteks (2x2cm) ja pruunista suurel tulel, maitsesta. Lisa hakitud porgand, pirn ja paprika ja teelusikatäis pruuni suhkrut. Prae kõike koos segades ca 5 minutit ehk kuni porgand pole enam päris krõmps. Tõsta pann tulelt, pane peale brie tükid ja kogu värk kaane alla, et juust veidi sulaks.
Haki salat, kurk ja tomatid , tõsta taldrikule ja kalla panni sisu neile peale.
Bon appétit!
Retsept on ühele.
Vaja läheb:
1 kanafilee
30g brie juustu (neljandik väiksest kettast), lõika viieks
1 porgand
1 väike kurk
4 kirsstomatit
3 salatilehte (ma kasutasin frillicet)
pool punast paprikat
pool pirni
Haki või riivi porgand peeneteks pulkadeks, samuti haki pirn ja paprika.
Lõika kanafilee kuubikuteks (2x2cm) ja pruunista suurel tulel, maitsesta. Lisa hakitud porgand, pirn ja paprika ja teelusikatäis pruuni suhkrut. Prae kõike koos segades ca 5 minutit ehk kuni porgand pole enam päris krõmps. Tõsta pann tulelt, pane peale brie tükid ja kogu värk kaane alla, et juust veidi sulaks.
Haki salat, kurk ja tomatid , tõsta taldrikule ja kalla panni sisu neile peale.
Bon appétit!

Comments
Post a Comment