Vahepeal

On olnud suhteliselt kiired ajad ja pole midagi väga viitsinud süüa teha.
Kuna sain uue pliidi, siis proovisin teha ahjus muidugi veiseliha. Oi ma nägin vaeva!
Valisin turult kõige ilusama sisefilee ja ostsin isegi lihatermomeetri!
Kõigepealt tegin täidise : praadisin peekonit, pruune shampinjone ja segasin sisse veel sinihallitusjuustu. Lõikasin sisefilee lahti, vasardasin veidi, maitsestasin soola-pipra-chillyga seest ja väljast, panin täidise sisse ja sidusin niidiga kinni.
Kükitasin ahju ees nagu väike laps , kes akna ääres jõuluvana ootab. Ootasin, kuni liha sisetemp tõusis 70C-ni, võtsin ahjust välja ja lasin 15 min "rahuneda". Ühesõnaga kõik, nagu õpikus.
Kahjuks tulemus läks prügikasti. Liha maitsetu, täidis kahtlase kõrvalmekiga. Sitt ühesõnaga. 700 eeku koos termomeetriga. FUUUUUUU
Siis ükspäev tegin wokki. Täpselt sama, mis siin blogis ka juba kirjas. Jube hea tuli. Sisse panin veel Erxi ema antud metsaseeni, mis ta oma käega korjatud. No jube hea tuli. Köök ainult nägi välja pärast nagu 2 nädalat oleks lõpupidu peetud. Õnneks Triin koristas ära :D
Sibulate hakkimisel leidsin jube hea mooduse, kuidas mitte nutma puhkeda : UJUMISPRILLID!
Täiesti asendamatud ja peaks nad vist lihakirve ja sõela vahele nagisse riputama.

Comments

Popular posts from this blog

Sea sisefilee fooliumis brändiga

Katsetame ahju (kaelakarbonaad)

Kalasalat