Jõulupraad
Mul on heameel teatada, et SLEVi aeg on läbi ja CANDY aeg on tulnud! Ehk siis eile peale pikka-pikka venitamist sai soetatud uus keraamiline pliit CANDY (ehk komm). Ja SLEV tuleb killida õigel moel. Nii, nagu ühele korralikule SLEVivihkajale kohane. Ei tegelt ma viisin ta keldrisse, kahju teist uputada. Aga eks prügimäel ta lõpetab.
Jõulude puhul mõtlesin et teen midagi eriti head. Kuigi ma sealiha eriti ei söö, siis Jeesuslapse sünnipäeva puhul võib ju erandi teha.
Vaja läheb :
800g seakaelakarbonaadi
25og pruune shampinjone
3 sibulat
törts brändit
2dl vahukoort
paar supilusikatäit riivjuustu
Lõika liha ca 1.5cm paksusteks viiludeks.Pruunista pannil ja tõsta kõrvale kaussi.
Samal ajal viiluta sibul ja seened. Kui liha prunistatud, viska need pannile ja maitsesta soola-pipraga. Nirista juurde brändi ning hauta aeg-ajalt segades suurel tulel 4–5 minutit. Lisa koor ja kuumuta veel paar minti. Aseta liha küpsetusvormi ja vala üle sibula-seenekastmega. Kata vorm fooliumiga ning küpseta ahjus 175° juures kuni liha on pehme.
Tuli päris hästi välja ja keegi ei nurisenud.
Panen siia pildi ka, aga hiljem
Jõulude puhul mõtlesin et teen midagi eriti head. Kuigi ma sealiha eriti ei söö, siis Jeesuslapse sünnipäeva puhul võib ju erandi teha.
Vaja läheb :
800g seakaelakarbonaadi
25og pruune shampinjone
3 sibulat
törts brändit
2dl vahukoort
paar supilusikatäit riivjuustu
Lõika liha ca 1.5cm paksusteks viiludeks.Pruunista pannil ja tõsta kõrvale kaussi.
Samal ajal viiluta sibul ja seened. Kui liha prunistatud, viska need pannile ja maitsesta soola-pipraga. Nirista juurde brändi ning hauta aeg-ajalt segades suurel tulel 4–5 minutit. Lisa koor ja kuumuta veel paar minti. Aseta liha küpsetusvormi ja vala üle sibula-seenekastmega. Kata vorm fooliumiga ning küpseta ahjus 175° juures kuni liha on pehme.
Tuli päris hästi välja ja keegi ei nurisenud.
Panen siia pildi ka, aga hiljem
Comments
Post a Comment